Wat doen Wij

Herkennen
Iedereen is anders. Toch herkennen we gauw wat iemand nodig heeft en bieden snel ondersteuning op maat. Dit voorkomt dat de vraag naar zwaardere zorg toeneemt. Hierin betrekken we het eigen netwerk en zetten we deskundige medewerkers in.

Werken
Iedereen een baan. Het kan. Wij zoeken banen voor cliënten of creëren ze door middel van jobcarving. Bij het laatstgenoemde komt een bedrijf langs en kijkt welke werkzaamheden de (aankomende) werknemers uit kunnen voeren. Wij begeleiden ze waar nodig. Alle administratie doen we ook, zodat bedrijven en gemeenten er geen ‘gedoe’ van hebben.

Wonen
Iedereen een eigen voordeur. Ook dat kan, dankzij onze vormen van woonondersteuning. We focussen op het ontwikkelen van de eigen kracht en betrekken daarbij de buurt.

Ontwikkelingen
Ambities waarmaken en talenten ontwikkelen. Een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de samenleving is het doel. Via gerichte begeleiding en het bieden van een  de juiste omgeving gaan wij ervoor  dit doel te bereiken.

Opgroeien
Ieder kind een gezin. Daar staan we voor. Daarom helpen we  jongeren die rust en bescherming nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ouders de zorg even niet meer aan kunnen of omdat er thuis spanning of agressie is. We bieden ze ondersteuning thuis, door middel van Thuiszorg +.